In 4 stappen uw eigen professionele website online!

De afgelopen jaren hebben wij het concept “in 4 stappen online” ontwikkeld. Het is dus mogelijk om binnen 4 weken aan de slag te gaan met uw professionele website. Wanneer uw website online staat is ons werk nog niet gedaan. Wij staan altijd stand-by voor vragen, support en feedback.

Tabs GK5

  1. Stap 1 | Klantgesprek
  2. Stap 2 | Ontwerp
  3. Stap 3 | Ontwikkeling
  4. Stap 4 | Oplevering

Afspraak maken
Op zoek naar de perfecte website? Wij maken een afspraak met u en stellen vast, welk CMS pakket het beste bij u past.

Ideeën uitwerken
Tijdens het gesprek bespreken we uitvoerig uw wensen en ideeën. Daarbij wijzen we u vooral op de mogelijkheden waar u zelf wellicht nog niet aan had gedacht.

Offerte op maat
Op basis van uw ideeën en wensen maken wij een duidelijke offerte. Hierin beschrijven we alle gemaakte afspraken zodat u zeker weet dat u krijgt waar u voor betaalt.

Ontwerpen
Na akkoord op de offerte laten wij uw website, volledig naar uw wensen ontwerpen door onze grafische designers.

Ontwerp bespreken
Wanneer het ontwerp gereed is maken wij opnieuw een afspraak met u om het eindresultaat door te nemen.

Laatste aanpassingen
Is het eindresultaat niet geheel naar uw wens? Geen probleem, wij passen het ontwerp aan de hand van uw wensen aan. Vervolgens sturen wij het ontwerp nogmaals op voor een laatste check voordat we aan de slag gaan.

Ontwikkelen
Na akkoord op het design beginnen wij met het ontwikkelen van uw website. Hierbij zorgen we ervoor dat alles naadloos aansluit op het ontwerp. Daarbij houden wij rekening met ideeën die eerder zijn besproken.

Testfase
Wanneer de website klaar is, zetten wij de website in de zogeheten ‘testfase’. Dit wil zeggen dat de website online komt te staan voor u, maar nog niet toegankelijk is voor andere bezoekers. Wij geven u hiermee de kans om het resultaat te bekijken en uw website te voorzien van teksten en foto’s.

Laatste aanpassingen
Mocht u tijdens het testen bepaalde dingen tegenkomen die niet naar wens of volgens afspraak zijn; dan passen wij dat zonder probleem voor u aan.

Presentatie
Wanneer daadwerkelijk alles naar wens is en de website afgerond is, krijgt u van ons een presentatie met betrekking tot het gebruik van het CMS systeem. Wij geven u duidelijk tekst en uitleg, zodat u kunt beginnen met het inrichten en runnen van uw eigen website.

Lancering!
Is de website compleet en klaar voor het world wide web? Dan zetten wij de website direct voor u online!

Ondersteuning
Wanneer uw website online staat is ons werk nog niet gedaan. Wij staan altijd stand-by voor vragen, support en feedback.